TIETOSUOJAPOLITIIKKA

TIETOSUOJAPOLITIIKKA

Verkkosivustomme osoite on: https://www.gzsamebike.com/.

Ymmärrämme tarpeen suojella ja suojata arkaluonteisia tietojasi, ja noudatamme tiukkoja standardeja ja menettelyjä, joiden tarkoituksena on estää tietojesi väärinkäyttö.

Kehotamme sinua lukemaan tämän tietosuojailmoituksen huolellisesti, jotta ymmärrät, mitä tietoja keräämme ja mitä teemme niillä.

Tietoa veroista

Useimmissa tapauksissa: Tullivapaa

Harvoissa tapauksissa: Tilaukset voidaan veloittaa tullimaksut hallituksen, ei meidän sivusto, olet vastuussa maksuista. Pahoittelemme mahdollisia hankaluuksia, mutta meillä ei ole mitään määräysvaltaa maasi tai minkään muun maan tulliviranomaisiin. Ota yhteyttä paikalliseen tullitoimistoon saadaksesi lisätietoja tullimaksuista, tulleista ja veroista. Emme peri liikevaihtoveroa.

Jakso 1 - Mitä teemme tiedoillasi?

Kun ostat jotakin kaupastamme, keräämme osana osto- ja myyntiprosessia antamasi henkilötiedot, kuten nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Pyrkiessämme todentamaan ja suojaamaan henkilöllisyytesi.

Kun selaat myymäläämme, saamme automaattisesti myös tietokoneesi IP-osoitteen (Internet Protocol), jonka avulla saamme tietoa selaimestasi ja käyttöjärjestelmästäsi.

Sähköpostimarkkinointi (tarvittaessa): Luvallasi saatamme lähettää sinulle sähköpostiviestejä kaupastamme, uusista tuotteista ja muista päivityksistä.

2 jakso - Suostumus

Kun annat meille henkilökohtaisia tietoja tapahtuman loppuunsaattamiseksi, luottokorttisi tarkistamiseksi, tilauksen tekemiseksi, toimituksen järjestämiseksi tai ostoksen palauttamiseksi, oletamme, että annat suostumuksesi niiden keräämiseen.
Jos pyydämme henkilötietojasi toissijaisesta syystä, kuten markkinointia varten, pyydämme sinulta joko suoraan nimenomaista suostumusta tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä.

Miten peruutan suostumukseni?

Jos muutat mieltäsi sen jälkeen, kun olet antanut suostumuksesi, voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä ottamalla yhteyttä ja perua suostumuksesi siihen, että otamme sinuun yhteyttä ja että tietojesi keräämistä, käyttöä tai luovuttamista jatketaan.

Suostumuksen ikäraja

Käyttämällä tätä sivustoa vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai -provinssissasi tai että olet täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai -provinssissasi ja olet antanut meille suostumuksesi siihen, että alaikäiset huollettavasi voivat käyttää tätä sivustoa.

3 jakso - Kolmannen osapuolen palvelut

Yleisesti ottaen käyttämämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajat keräävät, käyttävät ja luovuttavat tietojasi vain siinä määrin kuin on tarpeen, jotta ne voivat suorittaa meille tarjoamansa palvelut.
Tietyillä kolmannen osapuolen palveluntarjoajilla, kuten maksuportailla ja muilla maksutapahtumien käsittelijöillä, on kuitenkin omat tietosuojakäytäntönsä, jotka koskevat tietoja, jotka meidän on annettava niille ostoihin liittyviä tapahtumia varten.
Suosittelemme, että luet näiden palveluntarjoajien tietosuojakäytännöt, jotta ymmärrät, miten nämä palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietojasi.
Muista erityisesti, että tietyt palveluntarjoajat saattavat sijaita tai niiden toimitilat saattavat sijaita eri lainkäyttöalueella kuin sinä tai me. Jos siis päätät toteuttaa tapahtuman, johon liittyy kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palveluita, tietojasi saatetaan soveltaa sen lainkäyttöalueen lakeja, jossa kyseinen palveluntarjoaja tai sen tilat sijaitsevat.
Jos esimerkiksi sijaitset Kanadassa ja maksutapahtumasi käsitellään Yhdysvalloissa sijaitsevan maksuportaalin kautta, maksutapahtuman suorittamisessa käytetyt henkilötietosi voidaan luovuttaa Yhdysvaltojen lainsäädännön, kuten Patriot Act -lain, nojalla.
Kun poistut myymälämme verkkosivustolta tai sinut ohjataan kolmannen osapuolen verkkosivustolle tai sovellukseen, tämä tietosuojakäytäntö ei enää koske sinua.

Linkit
Kun napsautat myymälässämme olevia linkkejä, ne saattavat ohjata sinut pois sivustoltamme. Emme ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä ja kehotamme sinua lukemaan niiden tietosuojalausunnot.
Google Analytics
Myymälämme käyttää Google Analytics -palvelua, jonka avulla saamme tietoa siitä, ketkä vierailevat sivustollamme ja mitä sivuja katsellaan.

Jakso 4 - Mitä tietoja keräämme?

Keräämme tietoja sinusta, kun rekisteröidyt sivustolle, teet tilauksen, osallistut kilpailuun tai arvontaan, vastaat kyselyyn tai viestintään, kuten sähköpostiin, tai osallistut johonkin muuhun sivuston ominaisuuteen.

Tilatessasi tai rekisteröityessäsi saatamme pyytää sinulta nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, postiosoitettasi, puhelinnumeroasi, luottokorttitietojasi tai muita tietoja. Voit kuitenkin vierailla sivustollamme nimettömänä. Keräämme myös tietoja lahjan saajista, jotta voimme toteuttaa lahjaostoksen. Lahjan saajista keräämiämme tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Kuten monet muutkin verkkosivustot, käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi ja kerätäksemme tietoa kävijöistä ja vierailuista verkkosivustoillamme. 

Jakso 5 - Evästeet

Johdanto
SAMEBIKE voi käyttää evästeitä, verkkomajakoita, seurantapikseliä ja muita seurantatekniikoita, kun vierailet verkkosivustollamme gzsamebike.com, mukaan lukien kaikki muut mediamuodot, mediakanavat, mobiilisivustot tai mobiilisovellukset, jotka liittyvät tai ovat yhteydessä niihin (yhdessä "Sivusto"), auttaakseen mukauttamaan sivustoa ja parantamaan käyttökokemustasi.
Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän evästekäytäntöön milloin tahansa ja mistä tahansa syystä. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista päivittämällä tämän evästekäytännön "Viimeksi päivitetty"-päivämäärän. Kaikki muutokset astuvat voimaan välittömästi, kun päivitetty evästekäytäntö julkaistaan Sivustolla, ja sinä luovut oikeudesta saada erillinen ilmoitus jokaisesta tällaisesta muutoksesta.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä evästekäytäntö säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla päivityksistä. Sinun katsotaan saaneen tiedon kaikista tarkistettujen evästekäytäntöjen muutoksista, niihin sovelletaan niitä ja sinun katsotaan hyväksyneen ne, jos jatkat Sivuston käyttöä sen jälkeen, kun tarkistetut evästekäytännöt on julkaistu.

Evästeiden käyttö

Eväste on merkkijono, joka antaa sinulle yksilöllisen tunnisteen, jonka tallennamme tietokoneellesi. Selaimesi antaa tämän yksilöllisen tunnisteen käytettäväksi joka kerta, kun lähetät kyselyn sivustolle. Käytämme evästeitä Sivustolla muun muassa pitämään kirjaa käyttämistäsi palveluista, tallentamaan rekisteröintitietoja, tallentamaan käyttäjäasetuksiasi, pitämään sinut kirjautuneena Sivustolle, helpottamaan ostotapahtumia ja seuraamaan sivuja, joilla vierailet. Evästeet auttavat meitä ymmärtämään Sivuston käyttöä ja parantamaan käyttökokemustasi.

Evästetyypit

① Mainosevästeet

Mainostajat ja mainospalvelimet sijoittavat mainosevästeet tietokoneellesi, jotta ne voivat näyttää mainoksia, jotka todennäköisesti kiinnostavat sinua. Näiden evästeiden avulla mainostajat ja mainospalvelimet voivat kerätä tietoja vierailuistasi Sivustolla ja muilla verkkosivustoilla, vuorotella tietylle tietokoneelle lähetettyjä mainoksia ja seurata, kuinka usein ja kuka mainosta on katsonut. Nämä evästeet liittyvät tietokoneeseen, eivätkä ne kerää sinusta mitään henkilökohtaisia tietoja.

② Analytiikan evästeet

Analytiikkaevästeet seuraavat, miten käyttäjät ovat päässeet sivustolle ja miten he ovat vuorovaikutuksessa ja liikkuvat sivustolla. Näiden evästeiden avulla tiedämme, mitkä Sivuston ominaisuudet toimivat parhaiten ja mitä Sivuston ominaisuuksia voidaan parantaa.

③ Evästeemme

Evästeemme ovat "ensimmäisen osapuolen evästeitä", ja ne voivat olla joko pysyviä tai tilapäisiä. Ne ovat välttämättömiä evästeitä, joita ilman sivusto ei toimi kunnolla tai pysty tarjoamaan tiettyjä ominaisuuksia ja toimintoja. Jotkin näistä voidaan poistaa manuaalisesti selaimestasi, mutta ne voivat vaikuttaa sivuston toiminnallisuuteen.

④ Personointi evästeet

Henkilökohtaistamisevästeiden avulla tunnistetaan sivuston toistuvat kävijät. Käytämme näitä evästeitä tallentaaksemme selaushistoriasi, sivut, joilla olet vieraillut, sekä asetuksesi ja mieltymyksesi joka kerta, kun vierailet sivustolla.

⑤ Turvallisuusevästeet

Turvallisuusevästeet auttavat tunnistamaan ja ehkäisemään turvallisuusriskejä. Käytämme näitä evästeitä käyttäjien todentamiseen ja käyttäjätietojen suojaamiseen luvattomilta osapuolilta.

⑥ Sivuston hallintaevästeet

Sivuston hallintaevästeiden avulla säilytetään henkilöllisyytesi tai istuntosi sivustolla, jotta et kirjaudu yllättäen ulos ja jotta kaikki syöttämäsi tiedot säilyvät sivulta toiselle. Näitä evästeitä ei voi poistaa käytöstä erikseen, mutta voit poistaa kaikki evästeet käytöstä selaimessasi.

⑦ Kolmannen osapuolen evästeet

Kun vierailet sivustolla, tietokoneellesi voidaan sijoittaa kolmannen osapuolen evästeitä yrityksiltä, jotka ylläpitävät tiettyjä tarjoamiamme palveluita. Näiden evästeiden avulla kolmannet osapuolet voivat kerätä ja seurata tiettyjä tietoja sinusta. Nämä evästeet voidaan poistaa manuaalisesti selaimestasi.

Evästeiden valvonta

Useimmat selaimet on oletusarvoisesti asetettu hyväksymään evästeet. Voit kuitenkin poistaa tai hylätä evästeet selaimesi asetuksista. Huomaa, että tällainen toiminta voi vaikuttaa sivuston saatavuuteen ja toimivuuteen.

Jakso 6 - Miten käytämme tietojasi?

Voimme käyttää sinusta keräämiämme tietoja, kun rekisteröidyt, ostat tuotteita, osallistut kilpailuun tai kampanjaan, vastaat kyselyyn tai markkinointiviestintään, surffaat verkkosivustolla tai käytät tiettyjä muita sivuston ominaisuuksia seuraavilla tavoilla:

① Sivustokokemuksesi personoimiseksi ja jotta voimme tarjota sellaista sisältöä ja tuotetarjouksia, joista olet eniten kiinnostunut.

② Jotta voimme palvella sinua paremmin vastaamalla asiakaspalvelupyyntöihisi.

③ Käsitelläksesi tapahtumat nopeasti.

④ Kilpailun, kampanjan, kyselyn tai muun sivuston ominaisuuden hallinnoimiseksi.

Jos olet valinnut sähköpostiuutiskirjeemme, saatamme lähettää sinulle säännöllisiä sähköpostiviestejä.

Jos et enää halua saada meiltä mainossähköpostia, katso alla oleva kohta "Miten voit kieltää, poistaa tai muuttaa meille antamiasi tietoja?".

Jos et ole valinnut sähköpostiuutiskirjeitä, et saa näitä sähköpostiviestejä. Kävijät, jotka rekisteröityvät tai osallistuvat muihin sivuston ominaisuuksiin, kuten markkinointiohjelmiin ja vain jäsenille tarkoitettuun sisältöön, saavat valita, haluavatko he olla sähköpostilistallamme ja saada meiltä sähköpostiviestejä.

Jakso 7 - Miten suojelemme kävijöiden tietoja?

Toteutamme erilaisia turvatoimia henkilötietojesi turvallisuuden ylläpitämiseksi. Henkilökohtaiset tietosi ovat suojattujen verkkojen takana, ja niihin pääsee käsiksi vain rajoitettu määrä henkilöitä, joilla on erityiset käyttöoikeudet kyseisiin järjestelmiin ja jotka ovat velvollisia pitämään tiedot luottamuksellisina. Kun teet tilauksia tai käytät henkilökohtaisia tietojasi, tarjoamme suojatun palvelimen käyttöä. Kaikki antamasi arkaluonteiset/luottotiedot siirretään Secure Socket Layer (SSL) -tekniikan avulla ja salataan tietokantoihin, joihin on pääsy vain edellä mainitulla tavalla.

Luovutammeko keräämiämme tietoja ulkopuolisille osapuolille?

Emme myy, vaihda tai muulla tavoin siirrä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietojasi ulkopuolisille osapuolille, ellemme ilmoita siitä etukäteen, paitsi alla kuvatulla tavalla.

Termi "ulkopuoliset osapuolet" ei sisällä liiketoimintaamme. Siihen eivät myöskään kuulu verkkosivuston isännöintikumppanit ja muut osapuolet, jotka avustavat meitä verkkosivustomme toiminnassa, liiketoimintamme harjoittamisessa tai sinun palvelemisessasi, kunhan nämä osapuolet sitoutuvat pitämään nämä tiedot luottamuksellisina.

Voimme myös luovuttaa tietojasi, kun uskomme niiden luovuttamisen olevan asianmukaista lain noudattamiseksi, sivustomme käytäntöjen noudattamisen valvomiseksi tai omien tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaamiseksi.

Henkilökohtaisesti tunnistamattomia kävijätietoja voidaan kuitenkin luovuttaa muille osapuolille markkinointia, mainontaa tai muita käyttötarkoituksia varten.

Miten voit kieltäytyä, poistaa tai muuttaa meille antamiasi tietoja?

Voit muuttaa tai rajoittaa sinulle lähettämiämme viestejä napsauttamalla minkä tahansa sähköpostiviestimme alareunassa olevaa "poista tilaus"-linkkiä. Voit myös ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen support@samebike.com. Muista mainita koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi ja erityisesti se, mitä tietoja et halua saada. Voit halutessasi käyttää viestissäsi jotakin seuraavista lausekkeista:
① En halua vastaanottaa sähköpostimainoksia, kuten päivityksiä tuotteista ja palveluista, erikoistarjouksista tai tulevista tapahtumista.
② En halua vastaanottaa suoramainoksia, kuten säännöllisiä luetteloita ja postituksia tuotteista ja palveluista, erikoistarjouksista tai tulevista tapahtumista.

Sinun oikeutesi.

Sovellettavasta lainsäädännöstä riippuen sinulla on oikeus tehdä valitus tai vastustaa tietojesi keräämistä ja käyttöä milloin tahansa tai vaatia meitä tarkistamaan, lähettämään, muuttamaan tai poistamaan keräämämme ja säilyttämämme tiedot. Täytämme pyyntösi käyttää mitä tahansa näistä oikeuksista kyseisessä laissa säädetyn ajan kuluessa. Voit käyttää näitä oikeuksia, ilmaista huolesi tai saada lisätietoja henkilötietojesi käytöstä ottamalla meihin yhteyttä alla esitetyllä tavalla.

Henkilötietojesi säilyttäminen.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joita varten ne kerättiin, ja lain sallimissa tai edellyttämissä rajoissa.
Suojellaksemme henkilökohtaisia tietojasi noudatamme kohtuullisia varotoimia ja alan parhaita käytäntöjä varmistaaksemme, ettei niitä menetetä, käytetä väärin, käytetä, luovuteta, muuteta tai tuhota asiattomasti.

8 jakso - Tietojen antaminen

Voimme luovuttaa henkilötietojasi, jos laki velvoittaa meitä tekemään niin tai jos rikot käyttöehtojamme.

Arviointijakso 9 - Turvallisuus

Suojellaksemme henkilökohtaisia tietojasi noudatamme kohtuullisia varotoimia ja alan parhaita käytäntöjä varmistaaksemme, ettei niitä menetetä, käytetä väärin, käytetä, luovuteta, muuteta tai tuhota asiattomasti.
Jos annat meille luottokorttitietosi, tiedot salataan SSL-tekniikalla (Secure Socket Layer) ja tallennetaan AES-256-salauksella. Vaikka mikään Internetin välityksellä tapahtuva siirtomenetelmä tai sähköinen tallennus ei ole 100%-turvallinen, noudatamme kaikkia PCI-DSS-vaatimuksia ja muita yleisesti hyväksyttyjä alan standardeja.
Verkkosivustomme kanssa käytävässä viestinnässä käytetään SSL-salaustekniikkaa (Secure Socket Layer). SSL-salaustekniikan käytön ansiosta kaikki sinun ja verkkosivustomme väliset tiedot ovat suojattuja.
① Emme käytä käyttäjien henkilötietojen keräämistä pääasiallisena tarkoituksenamme.
② Emme vuokraa tai myy näitä tietoja kolmansille osapuolille.
③ Ilman suostumustasi emme käytä henkilökohtaisia tietojasi tai kuviasi mainontaan.

Kohta 10 - Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten tarkistathan sen usein. Muutokset ja selvennykset tulevat voimaan välittömästi, kun ne julkaistaan verkkosivustolla. Jos teemme tähän käytäntöön olennaisia muutoksia, ilmoitamme sinulle täällä, että se on päivitetty, jotta tiedät, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja missä olosuhteissa, jos sellaisia on, käytämme ja/tai luovutamme niitä. 
Jos myymälämme ostetaan tai sulautetaan toiseen yritykseen, tietosi voidaan siirtää uusille omistajille, jotta voimme jatkaa tuotteiden myyntiä sinulle.

Yhteystiedot

Jos sinulla on lisäkysymyksiä henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä tai jos haluat käyttää henkilötietojasi koskevia oikeuksiasi tai jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta, ota meihin yhteyttä osoitteeseen:

Aukioloajat:(UTC+8)

Maanantaista perjantaihin: 9:00-18:00.
Sähköposti: sameway@gzsamebike.com
Puhelin/WhatsApp: 00-86-20-23352557

Vieritä alkuun

PYYDÄ TARJOUS

Täydellisen tuotevalvonnan ansiosta voimme varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen hinnan ja palvelun. Olemme ylpeitä kaikesta, mitä teemme.